Matchvinder: Fed følelse

Søren Ulrik Vestergaard blev matchvinder mod AGF efter kampens bedste detalje, hvor han sendte bolden i kassen fra 35 meters afstand. Efter kampen var angriberen henrykt.

Efter kampen kunne angriberen forklare forløbet, der førte til scoringen. ”Efter en god første berøring, så ligger bolden helt perfekt foran mig. Og så klapper jeg til den med det samme,” siger Søren Ulrik Vestergaard på NRGi Park efter sidste fløjt og fortsætter:

”Og det er selvfølgelig en fed følelse at se bolden gå ind. Det er helt sikkert,” siger han.

Efter cirka 70 minutter af kampen bringer den indskiftede angriber sin klub foran med 2-1 efter en halvleg, hvor AGF’erne blev matchet fysisk og spillemæssigt.

”Vi kan godt mærke, at vi er kommet i bedre form efter de første tre træningsuger. Det får vi belønning for i dag mod AGF,” siger matchvinderen.

Steffen Rasmussen i AGF-målet var chanceløs på skuddet fra Søren Ulrik Vestergaard. Målmanden kunne i fællesskab med tilskuerne på NRGi Park blot betragte den målgivende afslutning, der kom lige meget bag på målmand og tilskuere.

Superskuddet fra 35 meters afstand fløj direkte ind i det ene målhjørne og var uden sammenligning kampens bedste detalje i en ellers velspillet testkamp.

Optakt: Info og stats før...

Optakt: Info og stats før VFF-RFC

For anden søndag i træk er der hjemmekamp på Energi Viborg Arena,...