Det bliver en svær kamp

Når Viborg F.F. søndag eftermiddag løber ind på det flotte græstæppe på Viborg Stadion, for at spille førstedivisionskamp mod Næstved, så forventer Razak Pimpong en meget vanskelig kamp.

I sidste runde blev Razak Pimpong skiftet ind i pausen, men desværre også skiftet ud igen med under 10 minutter igen med en skade. Heldigvis var det ikke alvorligt, men drejer sig blot om et trælår, og den hurtige kantspiller forventer da også, at han er klar igen til weekendens kamp mod Næstved. En kamp som Razak forventer vil blive rigtig svær, for han er ikke i tvivl om, at Næstved kommer for at vinde, præcis som de gjorde i foråret.

- Kampen mod Næstved vil blive en svær kamp for os, for Næstved har et godt mandskab og vil uden tvivl ønske at komme hertil og få en sejr igen, efter at have tabt deres sidste to kampe. De har et godt mandskab og vi skal være klar fra start og have stor tålmodighed i vores spil og tankegang, for det kan godt være en kamp, hvor det tager lang tid, inden vi kommer igennem deres rækker og får scoret mål, fortæller Razak Pimpong.

Da Razak kom til klubben, fortalte han, at han manglede en del for at være i topform og klar til at spille hele kampe i højt tempo for VFF. Men efter at have spillet 90 minutter mod Hirtshals og tæt på en hel halvleg mod Thisted, så kan han tydeligt mærke, at det går den rigtige vej.

- Det var rigtig godt at spille 90 minutter i cuppen og så næsten 45 minutter mod Thisted, det har hjulpet min form at få alle de spilleminutter på det sidste. Selvfølgelig sætter det her trælår mig lidt tilbage, men jeg føler ikke det er så voldsomt.

Du kan se Razak og resten af Viborgs hold spille mod Næstved på søndag på Viborg stadion klokken 15.00

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk