Der venter tilskuerne en underholdende kamp

På søndag klokken 15 spiller Viborg F.F. mod Næstved på Viborg Stadion. Spørger man assistenttræner Søren Frederiksen, så venter der publikum en meget underholdende kamp.

Sidste gang Næstved og Viborg F.F. tørnede sammen var i foråret, hvor Næstved kunne forlade Viborg Stadion med en 2-1 sejr i bagagen. Dermed er det også VFF, der har revanche til gode. Men ifølge Søren Frederiksen, vil det blive svært at hive revanchen hjem.

- Vi forventer en meget svær kamp, for Næstved er, som vi ser det, et af de bedste hold i rækken, og har en rigtig god træner. Næstveds mandskab er et hold der, præcis som os selv, gerne vil spille bold; så jeg tror det kan blive en uhyre underholdende affære med meget flot fodbold.

Næstveds mandskab er et meget homogent og stærkt kollektiv, men det forhindrer dem ikke i at have profiler på holdet med masser af kampe og rutine på bagen. En af dem er angriberen Ulrik Balling, der har spillet en del sæsoner i landets bedste række, og også noterede sig for et mål, sidste gang de to hold tørnede sammen.

- Sidste kamp vandt de 2-1, og det var en yderst fortjent sejr, for de spillede en rigtig flot kamp med angriberen Ulrik Balling som en evig trussel. Så der er ingen tvivl om, at de kommer hertil for at tage alle tre points igen. Men det gør vi også! Vi vil vinde denne kamp. Og når kampen er færdigspillet, så tror jeg ikke, at der er en eneste person på tilskuerpladserne, der vil være i tvivl omkring det.

Dermed lægger Søren Frederiksen op til, at man skal forvente et tændt VFF-mandskab, der virkelig vil give den en skalle.

- I denne her kamp så regner jeg med, at vi er klar til at spille igennem i 2 gange 45 minutter plus tillægstid. Jeg tager ikke for givet, at vi får tre points, det gør jeg aldrig inden en kamp. For intet hold kan vinde alle kampe. Men jeg tager for givet, at vi alle sammen er klar fra start og virkelig vil give den en skalle i alle spilleminutter. Og jeg tager for givet, at vi står sammen som et hold, og fighter det bedste vi har lært. Det er det eneste man altid kan forvente og forlange – 100% fight fra første til sidste fløjt.

Ibrahim Said forlænger ti...

Ibrahim Said forlænger til 2026

Viborg FF og Ibrahim Said er blevet enige om at forlænge samarbej...

VFF fik et point i det ves...

VFF fik et point i det vestjyske

VFF havde søndag eftermiddag taget turen til det vestjyske, hvor ...

Justin Lonwijk solgt til D...

Justin Lonwijk solgt til Dynamo Kyiv

Viborg FF har solgt Justin Lonwijk til ukrainske Dynamo Kyiv. VFF...

Se mål og højdepunkter fra kampen

FCM - Viborg FF 1-1 (02.10.22)


FCM - Viborg FF 1-1 (02.10.22)
FCM - Viborg FF 1-1 (02.10.22)
Tak for opbakningen i Herning
Tak for opbakningen i Herning
Se Justin Lonwijks otte VFF-fuldtræffere
Se Justin Lonwijks otte VFF-fuldtræffere
Viborg FF - Brøndby IF 0-0 (18.09.22)
Viborg FF - Brøndby IF 0-0 (18.09.22)

SØN D. 16/10 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
07/10: Viborg FF (H)
16/10: OB (H)
19/10: Viborg FF (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk