Viborg F.F. er et fælles projekt i Viborg

Til torsdagens generalforsamling bad Kaffegrosserer, og mangeårig sponsor, Kaj Bertelsen om ordet. Og den grønblodede Viborgenser havde op til flere gode opråb til både spillere, trænere, bestyrelse, sponsorer og den almene Viborgenser.

Den tidligere ejer af det Viborgensiske flagskib, Peter Larsens Kaffe, har efterhånden været sponsor i Viborg F.F. i 38 år, og har dermed på nærmeste hold kunnet følge udviklingen i klubben. Så da Peter Larsens Kaffes nuværende ejer og adm. Direktør, Claus Bertelsen, valgte at gå ind og øge sponsoratet i Viborg F.F. den sommer hvor klubben rykkede ud af SAS-ligaen efter 10 år i landets bedste række. Så var det en beslutning, som kaffegrosserer Kaj Bertelsen sagtens kunne følge.

- Når man tænker på Viborg, så er det i dag primært sporten der springer i øjnene. Selvfølgelig er Viborg kendt for sin Domkirke og andre historiske kendetegn, men dem besøger man typisk kun en gang. Sporten er evig, og med VHK som Danmarks flagskib indenfor håndbolden og Viborg F.F. som fast bestanddel i landets bedste fodboldrække, så var Viborg by kendt i Danmark. Så uanset hvem man talte med, så var der en naturlig start på samtalen, for sporten samler folk og skaber samhørighed. Det gælder ikke kun på tribunerne, men også på arbejdspladserne, og også for os virksomheder, når vi mødes i hverdagene. Derfor er det vigtigt for de Viborgensiske virksomheder, at man har både håndbolden og fodbolden som en naturlig del af dansk topidræt, forklarer Kaj Bertelsen, der uddyber.

- Så med det øgede sponsorat som Peter Larsens Kaffe lagde i Viborg F.F., så var det med en fast målsætning om dels at hjælpe os selv og resten af Viborg bys samfund, ved at hjælpe Viborg F.F. tilbage i landets bedste række. Men også fordi vi så Viborg F.F. som en virksomhed og et medie, der kunne styrke Peter Larsens Kaffe som brand og virksomhed i Danmark.

Derfor er det også utrolig vigtig for en virksomhed som Peter Larsens Kaffe, at spillere, ledere og også tilskuere og fans til stadighed opfører sig på en måde, så Viborg F.F. bliver ved med at være et attraktivt brand, og som derfor kan bruges som et medie, der kan styrke Viborg by, Viborg region og ikke mindst virksomhederne, der sponsorerer Viborg F.F..

- Det er nødvendigt, at vi forstår, at vi alle sidder i samme båd og vi er fælles om dette projekt og den treårsplan som Viborg F.F. har lanceret. Det er i alles interesse, uanset om man er sponsor, fan, aktionær, spiller, bestyrelsesmedlem, Viborgenser eller flere af førnævnte, at Viborg F.F. hurtigst muligt kommer tilbage i landets bedste række, og igen kan blive en del af dansk topfodbold. For dermed vil klubben igen i stor grad være med til at synliggøre byen og os lokale virksomheder på landsplan.

Men selvom det selvfølgelig er vigtigt, at få Viborg F.F. tilbage i landets bedste række. Så er det sociale aspekt også vigtigt for Peter Larsens Kaffe.

- Når man er en større virksomhed i lokalområdet, så mener jeg, at man er nødt til at tænke på områdets bedste, og nogle gange træffe beslutninger, der er socialt betinget. Der er sporten og Viborg F.F. også utrolig vigtig for Viborg by og indbyggerne. Her tænker jeg ikke kun på sporten som bindeled for byens indbyggere, der kan være med til at skabe en god by med fællesskab og hyggelig atmosfære. Men også på elitesporten, der via sin sociale bevidsthed er med til at styrke breddeidrætten, sådan som Viborg F.F. gør med deres FK Viborg og gode samarbejde med de lokale klubber. Det er utrolig vigtigt for en by som Viborg, og for det lokale erhvervsliv, at man har nogle fælles interesser der binder en sammen, og her er sporten oplagt, fortæller Kaj Bertelsen der afslutningsvis opfodrer de andre virksomheder i lokalsamfundet til at støtte op om Viborg F.F. og treårsplanen.

- Jeg mener, at vi alle skal stå sammen om det her, for som jeg ser det, så er det en kæmpestyrkelse af både by og det lokale erhvervsliv med en fodboldklub i landets bedste række, og derfor er det vigtigt for os alle, at Viborg F.F. får succes med deres treårsplan, og hurtigst muligt kan vende tilbage til SAS-ligaen.

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk