Det lysner på skadesfronten

Sæsonpremieren på Viborg Stadion mellem Viborg F.F. og Roskilde nærmer sig med hastige skridt. Netop derfor er det glædeligt for de to trænere, at forsvarsspillerne begynder at melde sig klar en efter en.

I den sidste træningskamp måtte Viborgs trænere tænke lidt alternativt i forsvaret for at finde spillere på alle fire pladser. Det betød blandt andet, at Jeff Mensah der normalt spiller en offensiv midtbane, blev rykket ned på venstre back. Men nu ligner det, at de normale backs er klar til kamp igen.
- Det lysner i skaderne i forsvaret. De to normale backs i træningskampene, Sune Kiilerich og Timmi Johansen træner begge med fuldt ud og Mikkel Rask der også blev sparet mod Blokhus er nu klar igen. Så det ser langt bedre ud nu end inden generalprøven mod Blokhus, siger Steffen Højer.
Kampen mod Roskilde bliver den første for de to trænere ved roret og det er en opgave som de to glæder sig til.
- Både mig og Silde (Søren Frederiksen – red.) glæder os til den første kamp her i foråret. Det er nu vi og spillerne skal vise, at vi er klar og kan gå ind og omsætte de gode takter fra Kirkebækvej på Viborg Stadion og levere varen, også når der står point på spil.
I forhold til selve kampen, så ved de to trænere godt, at man ikke kan forlange, at der slet ikke bliver begået fejl, men de kan forlange benhård fight og den rigtige indstilling og det er også hvad de forventer spillerne leverer.
- Vi har meldt ud, samt trænet på en offensiv gang fodbold. Det betyder vores spillere skal udfordre modstanderne og tage chancer offensivt. Når man hele tiden skal udfordre og skabe chancer, så vil man ind i mellem også begå fejl og det kan vi sagtens leve med. Men vi kan til gengæld ikke leve med, hvis man ikke fighter eller hvis man ikke viser den rigtige attitude til kampen. Vi forventer spillerne er helt klar og det er også det, de vil blive målt på.
Kampen bliver spillet på søndag klokken 15.00 og Viborg F.F. håber, at rigtig mange vil møde op og støtte spillerne og de to trænere Steffen Højer og Søren Frederiksen, så klubben kan få en rigtig god start på forårssæsonen.

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog anden sejr i træk

VFF tog søndag eftermiddag imod Lyngby BK hjemme i domkirkebyen. ...

Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)


Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Viborg FF - Lyngby BK 2-1 (21.04.24)
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Ementa efter 2-1: Det er monstervigtigt
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 2-1: En vanskelig kamp
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation
Poulsen efter 3-1: En rigtig stærk præstation

SØN D. 28/04 KL. 14.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Randers FC (H)
05/05: Viborg FF (H)
12/05: Vejle (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk